Legeltetés aszályban - műhelymunka

Most, hogy megint itt az aszály, érdemes átbeszélni, hogy mit és miért csinálunk ilyenkor, hogy kihúzzuk, míg megújul a mező...
A nap elején "tantermi" foglalkozás keretében lesz szó arról, hogy:
- hogyan nő a fű,
- mi az a renegeráció, pihenés, részleges pihenés
- az ökoszisztéma folyamatokról
- hogyan osszuk be a legelőt
- hogyan védhetjük a talajunkat ilyen időben
- a fák és bokrok szerepéről a takarmányozásban
Ebéd után sétálunk egyet a Táncoskert legelőin és megbeszéljük a látottakat.
A workshopot vezeti:

Lengyel Zoltán
a Táncoskert alapítója, ahol marhát, disznót és néha juhokat legeltetnek, de legeltetett marhát Afrikában és Bölényt Amerikában is...
A magyar Savory Központ vezetője, Savory Accredited Field Professional
A helyszín: Polgár mellett, Hajdú Bihar megyében, pontos koordinátát a jelentkezést visszaigazoló emailben küldünk.
Az időpont: Július 26-án, 10:00-től
Frissítőt, ebédet (húsos, gluténmentes) az Alapítvány biztosít, ha tányért és poharat hozol, azt megköszönjük.
Ár: 40 000 Ft/fő,
ha egy gazdaságból többen jöttök, akkor mindenkinek 25 000 Ft / fő
A korábbi "átfogó" képzéseink és az évkörös illetve a novemberi intenzív képzés résztvevőinek 25 000 Ft/fő.